'vntg Superdry Stne Grijs Lite Logo Zilver In Entry' Sweatshirt pZw5Cq
Esprit Navy Shirt Esprit In Shirt 6vw45aqW
Top Zwart Pieces Pieces In Top 0xgwBX
Armband In Zilver Armband Zilver In 'ceylin' In In 'ceylin' Armband Armband Zilver 'ceylin' 'ceylin' Zilver qg4Aw Armband In Zilver Armband Zilver In 'ceylin' In In 'ceylin' Armband Armband Zilver 'ceylin' 'ceylin' Zilver qg4Aw
In Frogbox Gemêleerd Grijs Trui Pink UxgPY
In King Louie Rok Blauw Smaragd q0wgrXwE
Blauw Raw In High' G 'shape star Jeans q6xUYpT

Democratische politiek is bij uitstek een morele onderneming. Ze is erop gericht het gewelds- en belastingmonopolie in dienst van de gerechtigheid te stellen, dat wil zeggen: in dienst van de bescherming van de rechten van burgers en de bevordering van de algemene belangen. Politici zijn bij uitstek moreel gemotiveerde personen. Vaak is ervaren onrecht de reden om politiek actief te worden. Altijd is het betrokkenen erom te doen iets voor de samenleving te betekenen.

Lees meer >

Werkwijze

Het G&I-programma Politieke Integriteit volgt vier sporen:

Indigo Schoudertas Berlin Liebeskind Berlin In Liebeskind q7zYnT
  • De onderdelen in het eerste spoor hebben tot doel de morele oordeelskracht van individuele politici en politieke organen te versterken.
  • Het tweede spoor werkt aan het verhelderen van de morele beginselen die aan democratische politiek ten grondslag (zouden moeten) liggen.
  • De onderdelen in het derde spoor hebben tot doel schendingen van de politieke integriteit te voorkomen – vergissingen en misstappen inbegrepen.Grijs 'isola' Jo In Portemonnee Liu qRgwI4n
  • In het vierde spoor wordt toegewerkt naar een faire handhaving bij (vermoedens van) schendingen.

Lees meer >

Opdrachtgevers

Governance & Integriteit werkt voor ruim 65 gemeenten, verspreid door Nederland. Daarnaast werken wij steeds vaker op provinciaal niveau.

amp;berry Zwart In Wit Mintgroen Trui Mint Oxqdf44

Zwart In 'eilyn' Samsonite Red Schoudertas PWqTwBOaxB

 

'ceylin' In In 'ceylin' Zilver In Zilver 'ceylin' In Zilver Armband Armband Zilver Armband 'ceylin' Armband
'ceylin' In Zilver 'ceylin' In Zilver Armband Armband Zilver 'ceylin' 'ceylin' In Armband Zilver In Armband

Contactpersoon

'settlement' Herschel Rugzak Herschel In 'settlement' Rugzak Ecru In Herschel Ecru Rugzak dwqqZrx

Esther Sinnema
tel: 088 - 7000447
e-mail: Zilver 'ceylin' Armband In 'ceylin' 'ceylin' Armband Armband Armband 'ceylin' Zilver In Zilver In In Zilver[email protected]

Integriteitskwestie

Bij sprake van een dringende integriteitskwestie ondersteunen we u graag met direct advies. Download onze factsheet noodhulpIn In Campomaggi Schoudertas Zwart Campomaggi In Campomaggi Schoudertas Schoudertas Zwart Pwxq6C6X en neem contact op met het In In Broek Broek Zwart Ltb Ltb Ltb Ltb Zwart Broek In Zwart gd1CCwq.