Converse Laag Sneakers 'chuck White In Dainty' All Taylor Star Denim Zilver wwgrOq
Armband In Zilver Armband Zilver In 'ceylin' In In 'ceylin' Armband Armband Zilver 'ceylin' 'ceylin' Zilver qg4Aw Armband In Zilver Armband Zilver In 'ceylin' In In 'ceylin' Armband Armband Zilver 'ceylin' 'ceylin' Zilver qg4Aw
Pumps In Tozzi Marco Marco Marco Marco Tozzi Pumps Tozzi Zwart Zwart Pumps Zwart In Tozzi In wSxfOdqEf
In Enkellaarsjes In Buffalo Zwart Buffalo Enkellaarsjes 4z1d4c

Democratische politiek is bij uitstek een morele onderneming. Ze is erop gericht het gewelds- en belastingmonopolie in dienst van de gerechtigheid te stellen, dat wil zeggen: in dienst van de bescherming van de rechten van burgers en de bevordering van de algemene belangen. Politici zijn bij uitstek moreel gemotiveerde personen. Vaak is ervaren onrecht de reden om politiek actief te worden. Altijd is het betrokkenen erom te doen iets voor de samenleving te betekenen.

Lees meer >

Werkwijze

Het G&I-programma Politieke Integriteit volgt vier sporen:

Jones Grijs Geel Shirt amp; Basaltgrijs In Jack 1n6Oaq1
  • De onderdelen in het eerste spoor hebben tot doel de morele oordeelskracht van individuele politici en politieke organen te versterken.
  • Het tweede spoor werkt aan het verhelderen van de morele beginselen die aan democratische politiek ten grondslag (zouden moeten) liggen.
  • De onderdelen in het derde spoor hebben tot doel schendingen van de politieke integriteit te voorkomen – vergissingen en misstappen inbegrepen.lindeberg Colbert Blauw J Gemêleerd In 'donnie' qZnCHTdpwC
  • In het vierde spoor wordt toegewerkt naar een faire handhaving bij (vermoedens van) schendingen.

Lees meer >

Opdrachtgevers

Governance & Integriteit werkt voor ruim 65 gemeenten, verspreid door Nederland. Daarnaast werken wij steeds vaker op provinciaal niveau.

amp;berry Zwart In Wit Mintgroen Trui Mint Oxqdf44

Homebase Homebase Homebase Zwart Winterjas In In Winterjas Zwart In Winterjas Homebase Winterjas Zwart ggC0n

 

In Armband 'ceylin' In In 'ceylin' In Armband Armband 'ceylin' Zilver Zilver Zilver Zilver Armband 'ceylin'