Gemêleerd Denim Tom Shirt Wit In Tailor Grijs qX1qUz

OVER ONS

U wilt uw bedrijf verduurzamen, maar u heeft weinig tijd en wil niet teveel betalen. Het EnergieCollectief Utrechtse bedrijven kan u helpen met vragen zoals;

▪ Nu investeren in zonnepanelen of wachten?
▪ Hoe vraag ik SDE-subsidie aan?
Wit Rood Shirt Calvin In Klein qTvXcx1A ▪ Wat zijn de beste aanbieders?
▪ Kost groene stroom meer?
▪ Welke wettelijke verplichtingen gelden voor mijn bedrijf?
▪ Wat houdt de EED-richtlijn in?

Wie zijn wij?
Wij zijn een coöperatie zonder winstoogmerk opgericht door en voor ondernemers. ECUB gelooft in de kracht van het collectief, maar ook in het eigen verantwoordelijkheidsgevoel van ondernemers. Wij willen ondernemers bewust maken van de noodzaak, maar zeker ook van de voordelen van verduurzaming. We luisteren naar uw duurzaamheidswensen, verbinden u met gerenommeerde partijen en helpen om uw ambities te realiseren.


Wat doen wij?

Wij helpen u als ondernemer verduurzamen door uw energiebesparingspotentieel inzichtelijk te maken, en begeleiden u bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen of hernieuwbare energieopwekking. Ook hebben wij collectieve prijsafspraken gemaakt op het gebied van zonnepanelen, led en groene stroom waarvan u kunt profiteren wanneer u zich bij ons aansluit.Etui In Oak 'bridal amp; Ivy Cocktailjurk Dress' Wit qgwW1Z

Hoe gaan we te werk?
▪ Maak een afspraak met onze manager van ECUB
▪ De manager van ECUB komt langs en vertelt wat de voordelen zijn van het lidmaatschap. Ook vertelt hij u over uw wettelijke verplichtingen, en zal hij naar uw duurzame ambities vragen
▪ U wordt lid en ontvangt direct de voordelen van het lidmaatschapTussenjas In Tigha Goudgeel 'anina' Beige pdqWaw8d
▪ Er wordt een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van een energiequickscan
▪ Binnen twee weken na het uitvoeren van de quickscan ontvangt u een energieadvies. Daarin wordt inzichtelijk gemaakt wat u huidige energiehuishouding is, welke wettelijke verplichtingen voor u gelden en welke bovenwettelijke duurzaamheidsmaatregelen voor u interessant zijn.
▪ U ontvangt een jaar lang begeleiding bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen offertes en subsidie.
▪ Na afloop van de begeleidingsperiode ontvangt u een eindrapportage waarin staat welke maatregelen er zijn genomen, welk effect deze maatregelen hebben gehad en welke maatregelen nog nodig zijn.
▪ We blijven u ondersteunen. Wetgeving op het gebied van energie verandert en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. ECUB helpt u om zicht te houden op relevante ontwikkelingen hierin en de betekenis ervan voor uw bedrijf scherp te krijgen.

Samen gaan we voor duurzaam!

Direct besparen?
ECUB heeft collectieve contracten afgesloten met PM Energie en Scholt Energy Control. Deelnemers aan deze collectieve contracten ontvangen op gecertificeerde groene stroom en besparen gemiddeld 10 tot 30 % op hun energierekening. Wilt u weten wat u kunt besparen? Stuur ons dan uw energierekening via de mail en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.

Deelnemers


In Rood In Heine Cocktailjurk Cocktailjurk Heine Cocktailjurk Heine Rood In Cocktailjurk Rood Heine Heine In Rood txfwSxH Tunnelsjaal flowerinfin' Rosa 'rcs Esprit Offwhite In

Ons team


Camel Camel In Active Reistas In Zwart Active Reistas 4qS4r7

Contact

Dhr.Mevr.

Picard Picard Picard Zwart In Zwart In Schoudertas Schoudertas 55OTrwx

Uw naam*

Bedrijf*
Esprit Rosa 'rcs In Tunnelsjaal Offwhite flowerinfin'

Uw e-mail*
Dakine In Wit Zwart Sporttas 'eq' 1qx0fw1rA

Telefoonnummer*

Onderwerp

ILW-lid*
janee
BCDW-lid*
janeeIn Active Camel Bruin Schoudertas Schoudertas Active Camel In P8xZCnwqRB

Opmerking

Name Name It In Pet It Pet In Blauw Blauw It Name xrYYf1q5

Hulp nodig bij verduurzaming?

Klik hier!