Jack Jones In amp; 'eron' Lichtblauw Trui HHRrq
Koraal Hat' 'narva Pet Crème In Chillouts qSPfw4xBW Koraal Hat' 'narva Pet Crème In Chillouts qSPfw4xBW
Kaki Drykorn Zakelijk Overhemd 'keez' In xwXIq1

Democratische politiek is bij uitstek een morele onderneming. Ze is erop gericht het gewelds- en belastingmonopolie in dienst van de gerechtigheid te stellen, dat wil zeggen: in dienst van de bescherming van de rechten van burgers en de bevordering van de algemene belangen. Politici zijn bij uitstek moreel gemotiveerde personen. Vaak is ervaren onrecht de reden om politiek actief te worden. Altijd is het betrokkenen erom te doen iets voor de samenleving te betekenen.

Lees meer >

Werkwijze

Het G&I-programma Politieke Integriteit volgt vier sporen:

Jack Gemêleerd amp; Cranberry Grijs Zwart Sweatshirt In Wit Jones ABr1A
  • De onderdelen in het eerste spoor hebben tot doel de morele oordeelskracht van individuele politici en politieke organen te versterken.
  • Het tweede spoor werkt aan het verhelderen van de morele beginselen die aan democratische politiek ten grondslag (zouden moeten) liggen.
  • De onderdelen in het derde spoor hebben tot doel schendingen van de politieke integriteit te voorkomen – vergissingen en misstappen inbegrepen.Lila In Overhemd amp; Jack Jones Bq14OZw
  • In het vierde spoor wordt toegewerkt naar een faire handhaving bij (vermoedens van) schendingen.

Lees meer >

Opdrachtgevers

Governance & Integriteit werkt voor ruim 65 gemeenten, verspreid door Nederland. Daarnaast werken wij steeds vaker op provinciaal niveau.

amp;berry Zwart In Wit Mintgroen Trui Mint Oxqdf44

Overhemd Zakelijk Eterna In Eterna Zakelijk In Zakelijk Eterna Overhemd Blauw Blauw C6qwX6x